Home / Velp / Rommelmarkt bij Velleper Donderdagen

Rommelmarkt bij Velleper Donderdagen

VELP – Dertig bewoners van seniorencomplex Nijenstede in Velp houden tijdens de Velleper Donderdagen een rommelmarkt op de hoek van de Hoofdstraat en de Stationsstraat. Voor iedereen is er wel iets van zijn gading te vinden, van glaswerk en aardewerk tot curiosa en speelgoed. De rommelmarkt wordt dit jaar voor de derde keer georganiseerd door de vrijwillige huismeesters Ben en Cora Jansen. Met de opbrengst van de rommelmarkt wordt er een dagje uit georganiseerd voor alle senioren uit de flat.
 

Lees ook

Omroep Gelderland helpt Unisono Velp

VELP- Harmonie Unisono verkeert in nood. Het orkest wil graag extra muzikanten om het orkest …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.