Workshop glasfusing in Hall

HALL – Glasfusen is het versmelten van twee of meerdere lagen glas in een glasoven. Wie zelf een keer een mooi kunstwerk van glas wil fabriceren kan op zaterdag 28 juli een workshop glasfusen bijwonen in het atelier van Annelies van der Drift in Hall.
Als het nieuwe glas uit de over komt, kan het naar smaak worden vervormd tot bijvoorbeeld een schaal of raamdecoratie. De zaterdag staat in het teken van glas.
Op zondag 29 juli geeft Van der Drift een workshop beeldhouwen. Iedereen is welkom om een klein werkstuk te maken. Mensen met ervaring zijn ook welkom om in het atelier aan de slag te gaan. Het atelier is te vinden aan de Vosstraat 25 in Hall. Inlichtingen zijn te krijgen via avanderdrift@hetnet.nl of via 06-10737676.
 

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.