Home / Hall / Workshop glasfusing in Hall

Workshop glasfusing in Hall

HALL – Glasfusen is het versmelten van twee of meerdere lagen glas in een glasoven. Wie zelf een keer een mooi kunstwerk van glas wil fabriceren kan op zaterdag 28 juli een workshop glasfusen bijwonen in het atelier van Annelies van der Drift in Hall.
Als het nieuwe glas uit de over komt, kan het naar smaak worden vervormd tot bijvoorbeeld een schaal of raamdecoratie. De zaterdag staat in het teken van glas.
Op zondag 29 juli geeft Van der Drift een workshop beeldhouwen. Iedereen is welkom om een klein werkstuk te maken. Mensen met ervaring zijn ook welkom om in het atelier aan de slag te gaan. Het atelier is te vinden aan de Vosstraat 25 in Hall. Inlichtingen zijn te krijgen via avanderdrift@hetnet.nl of via 06-10737676.
 

Lees ook

Bord bij Koningsbrug

HALL – Op Koningsdag is naast de Hallse of Koningsbrug over het Apeldoorns Kanaal een …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.