Fietsster gewond na aanrijding

LIEREN – Een 77-jarige fietsster uit Delft raakte zondagmiddag 15 juli lichtgewond na een aanrijding in Lieren. Een automobilist kon haar niet meer ontwijken toen ze het Kanaal Zuid overstak ter hoogte van de Veendijk. De vrouw is met een hoofdwond en blauwe plekken naar het ziekenhuis gebracht.

De vrouw fietste met haar man het Kanaal Zuid over om de Veendijk op te fietsen. Ze zag daarbij de 36-jarige automobilist uit Eerbeek, die uit de richting van Loenen kwam, over het hoofd. De automobilist remde nog, maar kon een aanrijding niet meer voorkomen. De vrouw viel door de aanrijding en liep een hoofdwond op. Ze werd met een ambulance naar het ziekenhuis gebracht.
 

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.