Rotra ook komend seizoen op shirt De Graafschap

DOESBURG – Koninklijke Rotra staat ook aankomend seizoen op het shirt van De Graafschap. Koninklijke Rotra en De Graafschap zijn een nieuw sponsorcontract overeengekomen voor het seizoen 2012-2013.

“We zijn verheugd dat we met Koninklijke Rotra een verlenging van ons sponsorcontract met De Graafschap hebben kunnen overeenkomen. We streven niet alleen naar lange termijn relaties met onze klanten, maar ook met onze partners. We vinden dan ook dat we elkaar in goede en slechte tijden moeten steunen en blijven dan ook na het afgelopen seizoen achter De Graafschap staan. We hebben er vertrouwen in dat De Graafschap haar positieve, sympathieke imago weer snel eer aan doet. Ambitie, betrouwbaarheid en saamhorigheid. Deze kernwaarden sluiten uitstekend aan bij het beleid van Koninklijke Rotra”, aldus Harm Roelofsen directeur/eigenaar van de Rotra Groep. “Wij zijn blij dat we een dergelijk bedrijf uit het Oosten van het Land op ons shirt hebben. Zoals Harm Roelofsen al aangaf, de kernwaarden van beide partijen komen overeen. Het vertrouwen van de directie van Rotra stellen wij zeer op prijs”, aldus Henk Bloemers, algemeen directeur van De Graafschap.
 

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.