Etalagewedstrijd Paardenspektakel

BEEKBERGEN- Van 19 tot en met 22 juli wordt voor de 27ste keer de internationale menwedstrijd Beekbergen Apeldoorn gehouden op de terreinen van Riant Equestrian Centre in Beekbergen. Het dorp Beekbergen en de organisatie van het paardenspektakel hebben de handen ineengeslagen om Beekbergen te promoten als vakantie- en recreatiedorp.

Bemivo, de dorpsraad en de organisatie houden onder het motto ‘winkelen, eten, logeren een etalagewedstrijd voor de Beekbergense ondernemers. In de gezamenlijke stand van Bemivo en de dorpsraad kunnen de bezoekers informatie krijgen over de vele mogelijkheden van Beekbergen en de speciale landdag op zaterdag 21 juli. Op 18 juli worden de deelnemende etalages beoordeeld door een onafhankelijke jury. De ondernemer met de meest in het oog springende etalage wordt met een mooie prijs beloond.
Op donderdag 19 juli is er dressuur enkelspan paarden en tweespan paarden, op vrijdag 20 juli is er dressuur enkelspan paarden en PE-menners en vierspanpaarden. Op zaterdag 21 juli is er een marathon en op zondag 22 juli is er vaardigheid, masterclass tuigpaarden en een show De Nieuwe Heuvel.

www.paardenspektakel.com
 

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.