Home / Eerbeek / Ben van der Veen stopt bij VeenBouw

Ben van der Veen stopt bij VeenBouw

EERBEEK – Na een lange en intensieve carrière is het tijd voor rust. Ben van der Veen van Van der Veens Bouwbedrijf is vanaf heden officieel met de VUT.

Ben leidde jarenlang het succesvolle bouwbedrijf en wist dit op te bouwen tot een sterke regionale speler, gespecialiseerd in de particuliere en industriële markt. In 2006 is Van der Veens Bouwbedrijf verkocht aan W. Zweers Holding, maar Ben van der Veen bleef samen met Chrisiaan van Ommeren het bedrijf leiden.
Samen hebben Ben en Christiaan het bedrijf door goede, maar ook mindere tijden geloodst. Na de overname zijn er diverse bijzondere projecten opgeleverd, zoals twee woon-zorgcomplexen in Laag-Soeren, diverse uitbreidingen van bedrijfs- en productiegebouwen, machinefundaties en talloze particuliere werken.
Na bijna veertig jaar werken geeft Ben van der Veen het stokje over aan zijn nieuwe collega Dennis Ziens. Christiaan van Ommeren blijft zich toespitsen op de meer commerciële en financiële zaken van Veenbouw, Dennis Ziens gaat zich richten op de projectleiding en uitvoering. Ben heeft de laatste tijd zijn werkzaamheden rustig kunnen afbouwen en draagt zijn werk met een gerust hart over. Hij wil iedereen bedanken voor de prettige samenwerking in de loop der jaren en het gestelde vertrouwen in VeenBouw.
 

Lees ook

Succesvol bedrijvenvoetbaltoernooi

EERBEEK – Eerbeekse Boys hield het eerste weekend van juni het jaarlijkse bedrijvenvoetbaltoernooi. Onder gunstige …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.