Man aangehouden voor woninginbraken

BEEKBERGEN – De politie heeft zaterdagmiddag 14 juli een 19-jarige Apeldoorner aangehouden. Hij meldde zich aan het politiebureau omdat hij twee inbraken wilde bekennen. De politie onderzoekt of de man bij meerdere inbraken betrokken is. De aanpak van inbraken heeft een hoge prioriteit bij de politie.

Begin juni is er ingebroken in enkele woningen in Beekbergen. De politie stelde een onderzoek in en kwam de verdachte op het spoor. Zaterdagmiddag meldde hij zichzelf aan het politiebureau. De Apeldoorner wilde de inbraken bekennen. Hij is voor nader verhoor en onderzoek ingesloten.
 

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.