Gemeentehuis Brummen alcoholvrij

BRUMMEN – Burgemeester Niels Joosten wil het goede voorbeeld geven en dus wordt het gemeentehuis in Brummen volledig alcoholvrij. Een borreltje bij een receptie of na een vergadering zit er vanaf oktober niet meer in.

Hoewel de gemeente Brummen een ontmoedigingsbeleid voert als het aankomt op alcoholconsumptie, schenkt de gemeente tijdens openbare bijeenkomsten, raadsvergaderingen en recepties nog wel alcoholhoudende dranken. Het college is van mening dat de gemeente geloofwaardiger overkomt als er geen alcohol meer wordt geschonken, ze ziet het als inconsequent beleid dit wel te blijven doen. Wie bijvoorbeeld een receptie of jubileum wil vieren met daarbij een drankje, moet uitwijken naar een andere gelegenheid.
 

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.