Home / Loenen / Stem op Molenallee als Zwembad van het Jaar

Stem op Molenallee als Zwembad van het Jaar

LOENEN – Zwembad Molenallee in Loenen doet ook dit jaar weer mee in de strijd om de titel Zwembad van het Jaar. Het bad eindigde vorig jaar als negende van de achthonderd genomineerde zwembaden en gaat dit jaar voor de eerste prijs.

In de verkiezing om Zwembad van het Jaar bepalen de bezoekers wie er wint. Zij geven op www.zwembadvanhetjaar.nl punten op verschillende onderdelen, zoals gezelligheid, klantvriendelijkheid, gastvrijheid, prijzen en hygiëne. Daarnaast geeft ook een vakjury haar mening.
Zwemliefhebbers kunnen via de website hun stem uitbrengen. Hiermee maken zij kans op een reis naar één van de campings met de mooiste zwembaden van Europa of één van de andere mooie prijzen. Daarnaast keert de organisatie per stem 0,50 euro uit aan KiKa. Stemmen kan tot en met 29 augustus. De winnaars van de verkiezing worden op 28 november bekend gemaakt tijdens de Recreatie Vakbeurs in Gorinchem.
 

Lees ook

Kofferbakverkoop bij Kringloop de Waterlelie

LOENEN – Kringloop de Waterlelie houdt zondag 24 juni een kofferbakverkoop. De verkoop is van …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.