Geslaagde sportclinics

BRUMMEN – In aanloop naar een totaal sportplan voor de basisscholen in de gemeente Brummen zijn in Eerbeek de afgelopen periode gastlessen verzorgd op een aantal scholen. Op een aantal verbeterpunten na was iedereen enthousiast over deze lessen en de conclusie luidt dan ook: doorgaan.

De Eerbeekse korfbal- en badmintonvereniging hebben gymnastieklessen verzorgd. Zo is er op eigen veld gekorfbald en is er badminton gespeeld in sporthal de Bhoele. De leerlingen vonden de lessen erg leuk. De leerkrachten waren ook enthousiast, zeker omdat op lang niet alle scholen nog een gymnastiekleraar is zoals vroeger. Ook beide verenigingen zien een vervolg op deze lessen zeker zitten. Het is de bedoeling dat de rest van de clubs het goede voorbeeld gaat volgen.
Het nieuwe sportjaar gaat op 25 augustus van start met het evenement Eerbeek Sportief. Dit is voor alle leeftijden en deelname is gratis. In Brummen vindt een soortgelijk evenement plaats op 1 september.
 

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.