Home / Bronkhorst / Diesel op straat

Diesel op straat

BRUMMEN – De brandweer is in Brummen vrijdagmiddag druk geweest met het schoonmaken van enkele straten. Een onbekend voertuig had over een lengte van een halve kilometer een dieselspoor achtergelaten.

Een bewoner van de Zwaluwstraat belde rond half twee de brandweer. Die stelde de gemeente in kennis. Medewerkers van de gemeente gingen ter plaatse, maar al snel bleek dat er groot materieel nodig was. Daarop kwamen de Brummense spuitgasten ter plaatse. Die hebben de Zwaluwstraat, Mezenstraat, Fazantstraat en Bosuilstraat schoongepoetst. Dat trok veel bekijks van omwondenen.
 

Lees ook

Inschrijving woningbouw jongeren van start

BRONCKHORST – De gemeente Bronckhorst start met een pilot Jongerenhuisvesting. De inschrijving hiervoor is inmiddels …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.