Home / Bronkhorst / Sportpas moet Brummen in beweging krijgen

Sportpas moet Brummen in beweging krijgen

BRUMMEN – Om meer mensen in beweging te krijgen, presenteert de gemeente Brummen een sportpas. Hiermee kunnen inwoners een aantal keer kosteloos meetrainen bij de verschillende sportverenigingen die de gemeente rijk is.

De sportpas wordt na de zomer geïntroduceerd in samenwerking met de sportverenigingen binnen de gemeente. Met de pas kan men een aantal keren kosteloos meetrainen en zo kennis maken met verschillende sporten. Bijna alle verenigingen en clubs in de gemeente doen hieraan mee. De pas wordt uitgereikt aan inwoners van de gemeente die niet aan sport doen. De uitgifte van de pas wordt verzorgd door de eerstelijnszorg, zoals huisartsen, fysiotherapeuten en diëtisten, maar ook scholen, Loket Wegwijs en de gemeente Brummen kunnen een pas verstrekken. Om de sportpas te promoten, wordt voor eind augustus en begin september in zowel Eerbeek als in Brummen een sportactiviteit georganiseerd.
 

Lees ook

Inschrijving woningbouw jongeren van start

BRONCKHORST – De gemeente Bronckhorst start met een pilot Jongerenhuisvesting. De inschrijving hiervoor is inmiddels …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.