Grand Prix Animo

DIEREN – Maar liefst 48 teams deden mee aan de vierde editie van het jeu de boulestoernooi Grand Prix Animo, dat onlangs door Boul’Animo werd gehouden op sportpark ’t Nieuwland. Onder de deelnemers bevonden zich een aantal Nederlandse kampioenen, WK-selectiespelers en Duitse, Franse en Belgische toppers. Er werd gespeeld met twee voorgelote partijen, waarna indeling in poules volgde, zodat de besten onder elkaar om de prijzen gooiden. De finale ging tussen de duo’s Herman Streise en Jimmy Berisha uit Ibberburen en Sjaak Spruyt en Marcel van Nieuwenhoven. De titel ging uiteindelijk naar de Duitse spelers. Er was ook succes voor de spelers van Boul’Animo. Peter Hietbrink slaagde erin in een marathonpartij titelverdedigers Kees Koogje en Frank Schepers uit het toernooi te gooien. Daarnaast bereikten Wim van Ree en René Vreeswijk de finale van de B-poule, waarin zij de tweede plaatst behaalden. Mart van Tol en Kees van Leijden behaalden een gedeelde derde plaats in het troosttoernooi.
 

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.