Home / Lathum / Ondanks verregende zomer goed resultaat voor RGV

Ondanks verregende zomer goed resultaat voor RGV

LATHUM / GIESBEEK – Slechts achttien zomerse dagen (25 graden of meer) telde 2011. Van het beperkt aantal zomerse dagen vielen er slechts drie in de maanden juli en augustus. De start van het recreatieseizoen van 2011 was voor RGV, waar recreatiegebied Rhederlaag onder valt, zeer goed. Tot begin juli was er een stijging van 25 procent in de bezoekersaantallen ten opzichte van 2010. Eind augustus sloeg dit om naar een daling van bijna 20 procent. De bezoekers van de vele evenementen en activiteiten en een goed naseizoen zorgden er uiteindelijk voor 10 procent minder bezoekers. In totaal kende 2011 een bezoekersaantal van ruim 3,1 miljoen. Door de bezoekers van de op de RGV recreatiegebieden gevestigde exploitaties komt het totaal aantal bezoekers in 2011 uit op ruim 4,5 miljoen.

www.rgv.nl
 

Lees ook

Verkoop oliebollen en appelflappen voor Lathumse kerk

LATHUM – Tussen Kerst en Oud en Nieuw worden in Lathum weer volop oliebollen en …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.