Home / Eerbeek / Opvang regenwater Oranje Nassauplein

Opvang regenwater Oranje Nassauplein

EERBEEK – De afgelopen weken is een enorme bak geplaatst onder het Oranje Nassauplein. Hierin kan bij extreme regenval het water worden opgevangen. De bak heeft een inhoud van 1500 kubieke meter. Het regenwater in de bak zakt via de zijkanten langzaam de grond in. Deze bak is nog voor de bouwvak klaar, maar het plein blijft ontoegankelijk. Na de zomervakantie wordt het Oranje Nassauplein verder ingericht. De aanbestedingen zijn bijna afgerond en het plein kan dit najaar worden voorzien van bestrating, verlichting en meubilair. Begin volgend jaar moeten de werkzaamheden zijn afgerond en ziet het Oranje Nassauplein er weer netjes uit.
 

Lees ook

Succesvol bedrijvenvoetbaltoernooi

EERBEEK – Eerbeekse Boys hield het eerste weekend van juni het jaarlijkse bedrijvenvoetbaltoernooi. Onder gunstige …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.