Nacht-toernooi L.T.C. Loenen

LOENEN – In de nacht van 6 op 7 juli was het dan eindelijk zover; het eerste nachttoernooi van LTC werd gespeeld. Om 23.00 uur stonden de enthousiaste tennissers op de banen waar werd gestreden om de titel ‘nachtkoning en nachtkoningin’ van L.T.C.. Door middel van het ouderwetse grabbelsysteem werd telkens een half uur getennist, waarop een klein kwartiertje werd gepauzeerd. Zo kon iedereen zijn eigen punten bij elkaar sprokkelen. Ook aan de inwendige mens werd gedacht; om 02.00 ging de barbecue onder leiding van Willem Modderkolk aan en kon een ieder weer op krachten komen. Rond 04.00 uur werd de laatste ronde voor de punten gespeeld (een aantal bikkels presteerden het zelfs om nog tot 05.00 door te tennissen).
Na de puntentelling werden Jeroen Wansink en Petra Gerritsen gekroond tot koning en koningin en zij ontvingen een leuke attentie. Na deze ceremonie werd er afgesloten met een ontbijtje.
 

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.