Home / Eerbeek / Opbrengst collecte Rode Kruis

Opbrengst collecte Rode Kruis

EERBEEK/ HALL / LOENEN – De collecte van de afdeling Eerbeek-Hall-Loenen van het Nederlandse Rode Kruis, die plaatsvond in de week van 24 tot en met 30 juni, kende een goede opbrengst: € 5.621,12. Dit was weliswaar iets minder dan vorig jaar, maar de economische crisis is hier misschien schuldig aan. Omdat de afdeling financieel sterk afhankelijk is van de collecte is men dan ook op zoek naar aanvulling van het contingent mensen, die een wijk willen lopen. Mensen, die hiertoe volgend jaar bereid zijn, kunnen zich nu alvast aanmelden bij: Bart Jurriëns, Horstweg 19a in Loenen (Tel. 055-5051782).
 

Lees ook

Succesvol bedrijvenvoetbaltoernooi

EERBEEK – Eerbeekse Boys hield het eerste weekend van juni het jaarlijkse bedrijvenvoetbaltoernooi. Onder gunstige …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.