Home / Klarenbeek / Trekkertrek Klarenbeek op nieuwe locatie

Trekkertrek Klarenbeek op nieuwe locatie

KLARENBEEK – De Stichting Trekkertrek Klarenbeek houdt weer nieuwe slepwedstrijden. Deze vinden plaats op zaterdag 14 juli. Dit keer niet aan de Gravenstraat in Klein Amsterdam, maar aan de Lokaalweg in Klarenbeek. Achter de Protestantse kerk is aan deze weg een terrein gevonden dat speciaal voor deze sport wordt ingericht met een baan van kleigrond.
Voorheen koos het bestuur voor de zondagmiddag maar dit is verplaatst naar de zaterdagmiddag en –avond.
Er is op deze dag ook vermaak voor de jongste slepliefhebbers. Kinderen in de leeftijd van zeven tot twaalf jaar kunnen meedoen met een echte trapskelterrace. Deze wordt in de pauze gehouden. Opgave kan op 14 juli bij de jurywagen. De organisatie zorgt voor de skelters. Ook is er weer een springkussen.
De slepwedstrijden beginnen om 14.00 uur. Het terrein is open vanaf 13.00 uur.
 

Lees ook

Activiteiten juni in MFC Klarenbeek

KLARENBEEK – In juni zijn er weer veel activiteiten in het MFC in Klarenbeek. Bezoekers …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.