Weekendje Ardennen voor nieuw lid Sweder van Voorst

HUMMELO – Scouting Scouting Sweder van Voorst in Hummelo heeft met ingang van het nieuwe seizoen een speciale actie om leden te werven. Nieuwe leden die zich inschrijven maken door middel van een loterij kans op een weekendverblijf in een luxevakantiewoning met sauna in de Ardennen. Inschrijving kan in verschillende speltakken: Welpen van zeven tot tien jaar, Scouts van elf tot vijftien jaar, Explorers van zestien tot achttien jaar en de RoverScouts van achttien jaar en ouder. Het lidmaatschap bedraagt tien euro per maand.
Scouting staat bekend om zijn veelzijdigheid en scouting staat voor uitdaging. Bij scouting besteden kinderen en jongeren op een actieve manier hun vrije tijd. Samen plezier maken staat voorop, maar daarnaast leren ze samenwerken en krijgen ze de ruimte om hun eigen talenten te ontdekken. Activiteiten die worden genomen zijn bijvoorbeeld koken op open vuur, hikes met kompas of GPS, geocaching, kamperen met eigen gebouwde keukens, survivaltochten, thema-avonden en dergelijke. Kijk voor informatie of aanmelding op www.scoutingsweder.nl of bel met Cecile Willems, tel. 0314-384152 of met Désirée Kester, tel. 0313-484489.
 

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.