Fanatieke strijd PES12 in Eerbeek

EERBEEK – De eerste editie van het PES12 toernooi ging op vrijdag 29 juni van start in het J.O.C. in Eerbeek. Acht jonge deelnemers bonden de strijd aan met het populaire voetbalspel dat op verschillende gameconsoles werd gespeeld.

In twee verschillende poulefases op twee playstations werd er gestreden om een plek in de knock-outfase. Het ging er hard aan toe. De deelnemers spaarden elkaar totaal niet.
Dit resulteerde in een hoog aantal doelpunten, waardoor er uitslagen ontstonden als 6-0 en 4-4.
De winnaar die een echte beker in ontvangst mocht nemen was Nevil Tomasoa. Chia Persulessy en Winand van Dijk eindigden in de knock-outfase op de tweede en derde plaats. Waarschijnlijk wordt de tweede editie van dit toernooi volgende maand gehouden. Wie mee wil doen kan zich aanmelden via e.talahatu@welzijnbrummen.nl.
 

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.