Home / Bronkhorst / Sporten in de zon

Sporten in de zon

BRUMMEN – Veel kinderen genoten op woensdag 4 juli van de laatste editie van het ‘Sport On Wheels’ project. Deze laatste sportmiddag werd gehouden bij de Wilhelminaschool in Brummen.

Tijdens de woensdagmiddagen vanaf 16 mei ging jongerenwerker Ezra Talahatu van Stichting Welzijn Brummen met twee stagiaires langs bij de basisscholen in de gemeente Brummen. Tussen 12.30 en 14.30 uur konden de kinderen lekker sporten. Talahatu nam in een bakfiets veel sportartikelen mee, zodat er voldoende keus was. Het doel van deze middagen was om de kinderen te stimuleren dagelijks te bewegen en om ze op een laagdrempelige manier kennis te laten maken met sport.
Deze laatste sportmiddag was volgens Talahatu zeer geslaagd. Dit kwam door de zomerse temperatuur, de goede opkomst en de enthousiaste leerlingen die genoten van het sporten. Omdat het ook de laatste schoolweek was, waren de leerlingen helemaal in hun nopjes. Niet alleen de leerlingen van de Wilhelminaschool waren welkom bij de sportmiddag, ook andere kinderen uit de buurt konden hun beste beentje voorzetten.
 

Lees ook

Inschrijving woningbouw jongeren van start

BRONCKHORST – De gemeente Bronckhorst start met een pilot Jongerenhuisvesting. De inschrijving hiervoor is inmiddels …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.