DBB zonnig geopend

DOESBURG – Woensdagmorgen om half elf werd Doesburg Binnenste Buiten (DBB) geopend. Stan Hillenaar van de Doesburgse Ondernemersvereniging sprak zijn bezorgdheid uit dat burgemeester Luesink nog niet aanwezig was, maar wel de opening zou komen doen. Een paar tellen later klonk er een politiesirene en daar kwam de burgemeester aan in het zijspan van een politiemotor. Helemaal opgevouwen zat de burgervader in het kleine bakje van een al even kleine motor. De ‘politieagent’ wist te melden dat de burgemeester vast zat in het verkeer en dat hij hem wel even gebracht had. Maar dat hij er ook op rekende dat er voor hem nu wel een promotie in moest zitten. Na deze prachtige opkomst opende burgemeester Luesink de 2012 editie van Doesburg Binnenste Buiten, dat nog tot zaterdag om 17.00 uur duurt – foto’s Hanny ten Dolle

Meer foto's

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.