Nieuw kerkelijke werker Eerbeek

EERBEEK – Binnen de Protestantse Gemeente Eerbeek gaan in september twee nieuwe gezichten aan het werk. Na het vertrek van kerkelijk werker Anneke Wouda heeft een sollicitatiecommissie, onder leiding van Annette Cillekens, Hanneke Kuperus-Slijper gevraagd om haar taken over te nemen.

Kuperus werkt op dit moment als kerkelijk werker in Kesteren en heeft elf jaar ervaring op het gebied van pastoraat en gemeenteopbouw. De kerkenraad was unaniem akkoord met de voordracht en benoemde Kuperus tot kerkelijk werker. Zij zal naar verwachting midden september starten met haar werkzaamheden binnen de gemeente.
Ook voor vertrekkend jeugdwerker Tex van Wetten moest een opvolger worden gezocht. Een commissie onder leiding van Arja de Bondt vond in Henry Schutte de juiste man. Ook hier stemde de kerkenraad mee in. Op dit moment is de 41-jarige Schutte uit Borculo werkzaam bij de Protestantse Gemeente Winterswijk. Hij heeft hier zeven jaar ervaring opgedaan als jeugdwerker. Het is de bedoeling dat hij tijdens de startzondag op 9 september wordt ingezegend.
 

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.