Beste jeugdtennissers ter wereld spelen in Velp

VELP – Van 16 tot en met 22 juli strijden ruim tweehonderd internationale talenten van dertien en veertien jaar in de hoogste categorie jeugdtennis om de Windmill Cup op tennispark Beekhuizen in Velp. Het toernooi is onderdeel van de Young Stars Association Grand Slam Tour, een serie van vijf toernooien.

De deelnemers zijn afkomstig uit 66 verschillende landen. Ook de Nederlandse jeugdtop is goed vertegenwoordigd. Nagenoeg alle spelers uit de top tien komen in actie, waaronder de regionale talenten Ruben Konings, Romy Kuipers en Liza Lebedzeva. TV Beekhuizen-speler Tim Slager komt voorafgaand aan het toernooi uit in het kwalificatietoernooi, waarin wordt gestreden om de laatst individuele plaatsen in het hoofdtoernooi.
De officiële opening van het toernooi wordt vrijdag 15 juli verricht door burgemeester Petra van Wingerden. Er wordt gespeeld van maandag 16 tot en met zondag 22 juli, dagelijks vanaf ongeveer 09.00 uur. Alle wedstrijden zijn gratis toegankelijk voor publiek. Alle informatie over het programma, de spelers en wedstrijden is te vinden op www.windmillcup.nl.
 

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.