RegiobodeOnline nu ook mobiel

REGIO – Sinds enkele jaren is www.RegiobodeOnline.nl voor veel mensen het digitale venster op het locale nieuws. Vanaf heden is daar ook de mobiele versie van beschikbaar, speciaal aangepast voor de smartphone. regiobodeonline.nl is beschikbaar in versies voor Android, Apple en Windows-phone. Mis dus ook op vakantie of onderweg niets van het locale nieuws.

Op de smartphone was de website van deze krant altijd al te bekijken, maar dan werden de letters vaak toch wel erg klein in de standaard vormgeving voor pc en tablets. Vandaar dat nu een speciale versie voor de telefoon is ontwikkeld door JDI Internet Prossionals. De site voor de smartphone is beschikbaar voor de drie meest populaire types: Android, iPhone en Windows. De speciale snelkoppeling – dus geen app – is te downloaden door de volgende instructies te volgen: www.jdi.nl/instructie-regiobode-mobiel.

Mis dus voortaan niets van het lokale nieuws en download de snelkoppeling. Het is uiteraard zoals u van ons gewend bent helemaal gratis.
Overigens zijn niet alle functies van de website ook mobiel beschikbaar. Het krantenarchief, waar u alle edities online kunt raadplegen, is niet beschikbaar op de smartphone. Daar zijn de schermpjes te klein voor.
Verder zijn alle rubrieken beschikbaar: de Voorpagina, de Agenda, Ik Vind, de fotoAlbums en onder de knop ‘Meer’ zijn de vijf regio’s te openen waarin we het nieuws hebben onderverdeeld. Feitelijk net als op de website. Even tikken op de foto en ook die opent zich in een groter venster. Verder is de bediening geheel zoals u gewend bent op uw smartphone.

We wensen u veel plezier met de mobiele website van www.RegiobodeOnline.nl.
 

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.