Home / Bronkhorst / Juf Heidi getrouwd

Juf Heidi getrouwd

BRUMMEN – Juf Heidi, lerares van groep 3 van openbare basisschool De Krullevaarin Brummen, is onlangs getrouwd met haar Rob. Niet alleen voor het bruidspaar een spannende dag, maar ook voor de leerlingen van de Brummense school. De huwelijksceremonie vond plaats in het kapelletje in Bronkhorst. Voor sommigen is Rob geen onbekende, want hij heeft ook twaalf jaar les gegeven op de Krullevaar. Op deze wijze hebben ze elkaar ook leren kennen.
Om te laten zien hoe alles in z’n werk gaat, kwam een ambtenaar van de Burgerlijke Stand van de gemeente Bronckhorst naar de Krullevaar om de leerlingen van groep 3 uitleg te geven. Ook werden twee kinderen – Leon en Novalee – in de klas getrouwd. De jeugd vond het allemaal heel spannend. Op de trouwdag zelf gingen de kinderen met het pontveer van Brummen naar Bronkhorst, want daar moest het gaan gebeuren. Bij de kapel aangekomen hoorden ze geronk van een mooie witte kever (VW)-cabrio. Daar kwam het bruidspaar aan en wat zag juf Heidi er mooi uit. De schooljeugd zat vooraan in het kapelletje en kon alles goed zien. Toen de plechtigheid achter de rug was en het bruidspaar naar buiten kwam, hadden de kinderen een erehaag met bogen gevormd en werden bellen geblazen. Nadien werden ze getrakteerd op drinken en een lekkernij, waarna nog een ingestudeerd dansje werd opgevoerd.
 

Lees ook

Inschrijving woningbouw jongeren van start

BRONCKHORST – De gemeente Bronckhorst start met een pilot Jongerenhuisvesting. De inschrijving hiervoor is inmiddels …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.