Man met inbrekersgereedschap aangehouden

EERBEEK – Agenten hebben in de nacht van dinsdag op woensdag in Eerbeek een man zonder vaste verblijfplaats aangehouden. Hij had inbrekersgereedschap bij zich en ging er bij controle vandoor.

Agenten zagen rond 00.30 uur een snorfietser op de Loubergweg zonder verlichting rijden en besloten de bestuurder aan te spreken. Hij ging er direct vandoor en even verderop vonden de agenten de snorfiets. De man lag verstopt in de struiken en werd aangehouden. Hij had meerdere inbrekerswerktuigen bij zich. Het kenteken op de snorfiets bleek voor een andere snorfiets afgegeven. Alle spullen zijn in beslag genomen en de verdachte is ingesloten voor verhoor. Tegen hem wordt proces-verbaal opgemaakt.
 

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.