Brandje op Coldenhovenseweg beschadigt asfalt

EERBEEK – Op de kruising van de Coldenhovenseweg met de Imboschweg in Eerbeek, trof de politie in de nacht van maandag op dinsdag na een melding een brandje aan. De agenten hebben het vuur geblust.

Het vuur dat in de vroege ochtend van dinsdag 10 juli door politieagenten werd aangetroffen op de kruising van de Coldenhovenseweg met de Imboschweg in Eerbeek bestond uit brandende houtblokken en afval. Nadat de agenten het vuur geblust hadden, bleek dat het asfalt door de brand beschadigd was. De gemeente Brummen is van de beschadiging in kennis gesteld. De politie zoekt naar de brandstichter en vraagt mensen met informatie te bellen met 0900-8844.
 

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.