Duo steelt geld uit woning met gevonden sleutel

LEUVENHEIM – De politie waarschuwt er regelmatig voor om geen huissleutel onder de mat, in een bloempot of aan een spijker in de schuur achter te laten. Zo help je dieven een handje en dit overkwam een bewoonster aan de Arnhemseweg in Leuvenheim.

De vrouw kwam omstreeks 13.30 uur thuis en overliep twee jongemannen in haar woning. Met een smoesje gingen ze er snel vandoor in een grijze auto en later bleek dat er geld uit huis was verdwenen. De verstopte sleutel moet het duo de toegang hebben gegeven tot de woning.
De bestuurder was ongeveer 30 jaar, 1.85 m lang en had kort gemillimeterd haar. Hij had een litteken op z’n wang. De passagier is ongeveer 18 jaar, 1.80 m lang en had en gedrongen postuur. Hij heeft een lang voorhoofd en heeft en opvallend bleke huid. zijn weinig gegevens bekend. De politie onderzoekt de diefstal. Tips over de verdachten zijn welkom op 0900 – 8844.
 

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.