Home / Dieren / Gezellig 50plus tennistoernooi

Gezellig 50plus tennistoernooi

DIEREN – Ruim zestig deelnemers deden onlangs mee aan het 50 plus tennistoernooi van tennisvereniging Dieren. Het toernooi staat vooral bekend om de gezelligheid en wijkt altijd sterk af van de traditionele toernooien van de KNLTB. Na de laatste finalewedstrijden verzorgde Hans Overstegen een geheugenspel. Het toernooi werd afgesloten met een gezamenlijke lunch, mede verzorgd door sponsors Polysport, van de veen Schildersbedrijf, bakker Dick Wanningen, Regiobank en Oxalis.
 

Lees ook

Grootse theaterdienst

DIEREN – Wat gebeurt er als je één genereuze generaal, twee stoere soldaten, twee invloedrijke …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.