Home / Klarenbeek / Koen Pelgrim naar EK Hip Hop

Koen Pelgrim naar EK Hip Hop

KLARENBEEK – Koen Pelgrim uit Klarenbeek gaat ook solo dansen. Op 15 juli danst hij op de Europese Kampioenschappen Hip-Hop Streetdance in Slovenië. Voor Koen is wedstrijddansen geweldig. De groep waarmee hij naar de EK gaat is heel close en iedereen heeft vooral naast het harde trainen ook ontzettend veel lol met elkaar.

De hiphop Smallgroup bestaat uit zes meiden en één jongen. Ieder jaar in mei vinden er audities plaats in de dansschool, waaruit alle wedstrijddansers gekozen worden. Koen Pelgrim (14 jaar) is de enige jongen in deze Smallgroup. Hij danst al sinds zijn zesde. Toen hij auditie deed bij Dansschool Wensink om wedstrijden te dansen, was hij meteen geslaagd. Hij danst zowel in de Junior Formation als in de Junior Smallgroup. Dit is zijn derde seizoen in de wedstrijdklasse. Er wordt veel getraind om het beste resultaat neer te zetten. Het enthousiasme en de strijdlust is van deze groep af te lezen.
De hiphop crew B–Rhythm van Wensink Dance Masters uit Apeldoorn zal op 15 juli uitkomen op het Europees Kampioenschap Streetdance en Hiphop in Koper (Slovenië).
B–Rhythm komt uit in de junioren klasse Smallgroups en is afgelopen mei derde geworden tijdens de Nederlandse kampioenschappen in Mill.
Naast B-Rhythm nemen nog meer teams van dansschool Wensink deel aan het EK; waaronder de Formation Kids, Smallgroup kids B–Funky, een aantal duo dansers en een aantal solo dansers. Wensink Dance Masters uit Apeldoorn zorgt ervoor dat Nederland goed is vertegenwoordigd in Slovenië.
 

Lees ook

Activiteiten juni in MFC Klarenbeek

KLARENBEEK – In juni zijn er weer veel activiteiten in het MFC in Klarenbeek. Bezoekers …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.