Home / Doesburg / Wooninformatiespreekuur voor koopwoningen bij Woonservice IJsselland

Wooninformatiespreekuur voor koopwoningen bij Woonservice IJsselland

DOESBURG / DIEREN – In een tijd waarin vooral starters op de woningmarkt het lastig vinden een weg te vinden in de wereld van huizen kopen, heeft Stichting Woonservice IJsselland alle disciplines bij elkaar gebracht op een informatieavond op donderdag 12 juli 2012.

Woonservice IJsselland heeft op dit moment diverse woningen in de verkoop die vooral voor nieuwe kopers interessant kunnen zijn. Tussenwoningen, hoekwoningen dijkwoningen in diverse prijsklassen en grootte.
Tijdens deze avond, die gehouden wordt op het kantoor van de Woonservice, is het Notariskantoor Van Anken en Te Lindert aanwezig om uitleg te geven over zaken die spelen als je samen een huis gaat kopen. De Hypotheekshop is tevens aanwezig om met de bezoeker een quick scan te doen inzake de hypotheekmogelijkheden. Reinders Regio Makelaars is aanwezig om informatie te geven over de woningen. Tevens is het mogelijk om op dat moment één of meer van de huizen vrijblijvend te bezichtigen.
De informatiemiddag is op donderdag 12 juli en duurt van 17.00 tot en met 19.00 uur op het kantoor van Woonservice IJsselland, aan De Linie 1 Doesburg. U bent hier van harte welkom om even binnen te lopen; vooraf afspreken is niet nodig.
Voor informatie kunt u bellen Reinders Regio Makelaars 0313-419115 of mailen naar info@reindersregiomakelaars.nl, of kijken op de website www.reindersregiomakelaars.nl waar alle informatie over deze avond en een film van de betreffende woningen te zien is.
 

Lees ook

Gezellige Montmartre Markt

DOESBURG – Onlangs werd tweede Montmartre Markt van dit seizoen gehouden in het historische centrum …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.