Home / Dieren / De Spelerij Beste Dagje Uit

De Spelerij Beste Dagje Uit

DIEREN – Maandag werden bij De Spelerij maar liefst drie Awards voor Beste Dagje Uit uitgereikt. Al eerder, op 7 juni, werd bekend gemaakt dat De Spelerij-Uitvinderij landelijk winnaar is geworden van Beste Dagje Uit Verkiezing. Het Beste dagje uit met de Hoogste Klantwaardering! “Als gemiddelde waardering kregen we van onze bezoekers een 9,15 en dit is de hoogste klantwaardering van Nederland”, aldus De Spelerij.
Uit handen van mevrouw Girdhari werd vandaag de Award voor ‘Winnaar beste klantwaardering landelijke publieksprijs’ persoonlijk overhandigd aan Hannie Buter. Zij nam deze Award vol trots in ontvangst voor het hele personeel. Tevens ontving De Spelerij de Award voor Winnaar Vakjury en de Award beste klantwaardering provincie Gelderland. Deze Awards maken duidelijk dat het unieke concept van spelen, ontdekken en techniek van De Spelerij-Uitvinderij, veel mensen aanspreekt. Voor wie dat zelf wil beleven: de Spelerij is tot 1 oktober dagelijks geopend.
 

Lees ook

Grootse theaterdienst

DIEREN – Wat gebeurt er als je één genereuze generaal, twee stoere soldaten, twee invloedrijke …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.