Wankel evenwicht

EERBEEK – In wankel evenwicht op een balk zandzakjes overgooien. Het was één van de opdrachten voor de teams in de SuperZeskamp in Eerbeek. Het was weer genieten voor zowel de deelnemers als het publiek.

Helaas hielden zowel publiek als deelnemers het niet droog, zondag in het centrum van Eerbeek. Nu was dat voor de 28 deelnemende teams niet zo erg, want in de verschillende spelen van de Zeskamp werd toch al kwistig met water gesmeten of in waterbakken gevallen, maar voor het publiek was de nattigheid uit de lucht wat minder leuk. Enkele stortbuien joegen het publiek telkens weer naar binnen, maar tussen de buien door was het toch lekker druk in de straten waar de Zeskamp zich afspeelden. Time Out, die sinds jaar en dag de Zeskamp in Eerbeek sportief begeleidt, had ook dit jaar weer gezorgd voor enkele mooie behendigheidsproeven, een gevarieerde braderie verbond de verschillende spellocaties met elkaar.
 

Meer foto's

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.