Home / Velp / Beautyproeverij in Velp

Beautyproeverij in Velp

VELP – Voor de eerste keer vindt zondag 9 september de Beautyproeverij plaats in de Kastanjelaan 13 in Velp. Dit exclusieve Ladies-Event wordt gehouden door de Velthuis Kliniek en Kastanjelaan 13 en biedt aan beperkt aantal bezoekers de gelegenheid om te proeven aan de beauty voor dames. Er zijn modepresentaties en demonstraties van permanente make-up, nagelverzorging, gewichtsmanagement, make-up en haarverzorging. Paul van Zeeland juweliers laat een unieke selectie sieraden zien. Uiteraard kan men wijn proeven van wijnhandel van Appeldoorn en amuses van Servontyn Catering. Er is een beperkt aantal entreekaarten die gratis aan te vragen zijn via www.beautyproeverij.info.
 

Lees ook

Omroep Gelderland helpt Unisono Velp

VELP- Harmonie Unisono verkeert in nood. Het orkest wil graag extra muzikanten om het orkest …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.