Expositie geweven sjaals

EERBEEK – Jacqueline Looijen exposeert in juli en augustus met geweven sjaals in de bibliotheek in Eerbeek. Na een basiscursus was het enthousiasme bij Looijen zo groot dat vele vervolgworkshops volgden. De uitdaging voor haar is om elke keer weer de mooie of uitdagende kleurcombinaties te maken en deze zo optimaal mogelijk in een sjaal te vertalen. Naast wol wordt ook gebruik gemaakt van andere natuurlijke materialen zoals zijde, (glans)- katoen, tencel en bamboe. Het werk van Looijen is te zien tijdens de openingstijden van de bibliotheek. Voor de zomer is gekozen voor een selectie van luchtige sjaals in kleurrijke varianten.
 

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.