Home / Oosterhuizen / Drukke tijd voor Oosterhuuzens Dialectkoor

Drukke tijd voor Oosterhuuzens Dialectkoor

OOSTERHUIZEN – Het Oosterhuuzens Dialectkoor houdt geen vakantie. In de vakantiemaanden is het koor juist druk met optredens in de regio. Het koor is gevraagd om diverse evenementen met hun vrolijke zang op te luisteren. Onder leiding van de nieuwe dirigent Henny Huigen, heeft het koor zondag een geslaagd gehad tijdens het Open Air in Voorst. De publieke belangstelling viel ondanks het slechte weer erg mee.
De organisatie van de Veluwse Markten in Beekbergen heeft wederom het Oosterhuuzens Dialectkoor verzocht om een paar avonden hun liedjes te komen zingen. Vorig jaar kwamen vele fans tevergeefs naar Beekbergen omdat regen roet in het eten gooide en het optreden moest worden afgelast. Het eerste optreden op de Veluwse Markten in 2012 is op donderdag 19 juli om 19.00 uur op bekende podiumplek tegenover de bloemenkraam. Het koor komt daar ook op 16 augustus zingen.
Op 21 juli wordt het evenement ‘Beekbergen in het zonnetje’ gehouden. Het koor gaat om 16.30 uur optreden in het centrum van Beekbergen. De organisatie van de Loenense Pony’s en Paardenjaarmarkt wil het koor ook graag laten optreden op de jaarmarkt die plaatsvindt op maandag 6 augustus. Van 10.00 tot 14.00 uur gaat het koor op de plek De Kempe-Hackfortweg enkele optredens verzorgen van gezellige liedjes.
 

Lees ook

Geslaagde kermis

OOSTERHUIZEN – De kermis in Oosterhuizen tijdens het Pinksterweekend was een groot succes. Voor het …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.