Home / Spankeren / Nieuw adres voor banden: Bandencentrum Spankeren

Nieuw adres voor banden: Bandencentrum Spankeren

SPANKEREN – Aan de Edyweg 5b, tegenover Van Silfhout Automaterialen in Spankeren, is sinds kort bandenbedrijf Bandencentrum Spankeren (BCS) gevestigd. Dennis Jansen zwaait er de scepter. Het bedrijf is gespecialiseerd in auto-, aanhanger- en caravanbanden én velgen. Niet alleen de verkoop, maar ook de montage en alles wat daar bij komt kijken op het gebied van balanceren, vervangen en repareren.

Op hun website www.bandencentrumspankeren.nl omschrijven het bedrijf zich als: De banden- en velgenspecialist van Gelderland, waar service nog vanzelfsprekend is. Wij leveren de beste banden tegen de aantrekkelijkste prijzen! “En dat zijn geen loze kreten”, verzekert Jansen. “We willen kwaliteit leveren tegen scherpe prijzen. Bovendien hebben we snelle levering hoog in het vaandel staan. We durven te stellen dat we alle gangbare maten, types en modellen binnen een etmaal kunnen leveren en monteren. En dan mag de klant ook rekenen op een kundig advies.”
De monteur van het bedrijf torst een schat aan ervaring in de branche mee. “En dat is van belang, want banden adviseren vergt de nodige ervaring en kennis. Bovendien is het monteren van de banden ook van groot belang voor de veiligheid. Die paar vierkante centimeters rubber zijn het enige contact tussen weg en auto”, aldus Jansen.

Aan de Edyweg 5b in Spankeren – tegenover Van Silfhout Automaterialen – heeft Bandencentrum Spankeren de beschikking over een goed ingerichte werkplaats en een royaal magazijn/opslag. Winter- of zomerbanden kunnen dan ook bij Bandencentrum Spankeren in bewaring blijven.
“We verkopen momenteel al de winterbanden die dit najaar gemonteerd worden”, legt Dennis Jansen uit. “Klanten bezoeken ons, we bekijken welke winterbanden geschikt zijn en zorgen dan die klaar liggen voor het moment waarop de klant beslist dat ze gemonteerd moeten worden. Het is vaak zo dat als de winterbanden nodig zijn vanwege de weersomstandigheden, ze nergens meer of alleen tegen te hoge prijzen te koop zijn. Dat voorkomen we met deze werkwijze. En als het eens slecht uit komt de banden overdag te wisselen, dan kan dat bij ons ook ’s avonds. We willen die service graag bieden en mede daardoor onderscheiden we ons van andere bandenbedrijven. We werken tegen scherpe prijzen, kunnen in principe ieder merk en type leveren en verlenen optimale service.”

www.bandencentrumspankeren.nl; telefoon: 06-12248989
 

Lees ook

Samen denken over kanaalzone

SPANKEREN – Paul Keulen, stagiair van GWW Ingenieurs in Dieren, doet onderzoek naar participatie van …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.