Home / Velp / Vroeg-inschrijvers ATAG Posbankloop dingen mee naar prijzen

Vroeg-inschrijvers ATAG Posbankloop dingen mee naar prijzen

VELP – De ATAG Posbankloop en de Larenstein Posbank Wandeltochten worden traditiegetrouw gehouden op de laatste zondag van september, dit jaar zondag 30. Toch is er alle reden nu al in te schrijven. De komende weken maken vroeg-inschrijvers namelijk kans op mooie prijzen. De prijzen worden op vastgestelde dagen verloot onder alle deelnemers die op dat moment hebben ingeschreven.

Posbankloopmanager Cees Ursem: “Het aantal inschrijvingen op dit moment is vergelijkbaar met het aantal dat we vorig jaar hadden een kleine drie maanden voor de loop. Dat we nu prijzen verloten heeft twee redenen; Ja, we willen dit jaar graag met 10% groeien en door deelnemers vroeg in te laten schrijven kunnen we de drukte in het organisatiebureau wat meer spreiden. Schrijf je dus voor de vakantie nog even in!”

De prijzenpot bevat 10 pannenkoekenbonnen van Pannekoekhuis Strijland in Rheden, 10 Sector sporthorloges die beschikbaar zijn gesteld door Juweliershuis Aalbers in Velp en 20 gratis toegangskaarten (10 x 2 kaarten) voor de Sneeuwbaan van de Uithof in Den Haag. Bovendien voegt de organisatie daar nog 20 gratis-inschrijvingen aan toe. De trekkingen zijn op 15 en 29 juli en op 26 augustus. Iedereen die op dat moment is ingeschreven, loot iedere keer mee, zowel deelnemers aan de hardloopwedstrijden als de wandeltochten. Dus hoe eerder wordt ingeschreven, hoe meer kans.
Aan het eind van genoemde dagen worden de namen van de winnaars via de site van de ATAG Posbankloop (www.atagposbankloop.nl) en via Twitter bekendgemaakt.
 

Lees ook

Omroep Gelderland helpt Unisono Velp

VELP- Harmonie Unisono verkeert in nood. Het orkest wil graag extra muzikanten om het orkest …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.