Home / Bronkhorst / Afscheid directeur Wilhelminaschool

Afscheid directeur Wilhelminaschool

BRUMMEN – Na vijf jaar met hart en ziel gewerkt te hebben op de Wilhelminaschool in Brummen neemt directeur Wilco Groters afscheid. Het motto ‘oog en hart voor kinderen’ werd door hem ontworpen en uitgewerkt. De Wilhelminaschool werd (en was al) een hartelijke en warme school. Dat het werk van de heer Groters vruchten afwierp, was te merken aan de groei van het aantal leerlingen. Als afscheidscadeau kreeg de oud-directeur dinsdag een prachtig mozaïek aangeboden. Een mozaïek met zijn logo ‘oog en hart voor kinderen’ en van alle kinderen de schoolfoto. De heer Groters had een goede band met de kinderen van de school en gaat ze zeker missen.
 

Lees ook

Inschrijving woningbouw jongeren van start

BRONCKHORST – De gemeente Bronckhorst start met een pilot Jongerenhuisvesting. De inschrijving hiervoor is inmiddels …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.