Home / Velp / Compleet nieuwe Coop in Velp: een winkelwalhalla

Compleet nieuwe Coop in Velp: een winkelwalhalla

VELP – Dinsdag 10 juli opent Coop een spiksplinternieuw filiaal in Velp. Het gaat om een Coop in een compleet nieuw jasje, oftewel: “Een van de meest moderne supermarkten die bestaat”, aldus supermarktmanager Udo Tomassen. “Vanzelfsprekend met een uitgebalanceerd assortiment en een frisse hypermoderne lay-out in een moderne nieuwe huisstijl.”

De supermarkt bevindt zich op het Churchillplein, aan een doorgaande weg en richting het Velperbroekcircuit. Volgens Tomassen een toplocatie: “De verwachting is dat veel voorbijgangers, dus niet alleen mensen uit Velp, hier een stop zullen maken voor de boodschappen.” Er komt voldoende parkeergelegenheid. Op de plek waar eerder de noodwinkel stond, vijftig meter verderop, komt ruimte beschikbaar voor extra parkeerplekken. “Een bezoek is zeker de moeite waard. De Coop ‘nieuwe stijl’ is een van de meest moderne supermarkten van dit moment, met werkelijk alles erop en eraan. Klanten komen hier geen boodschappen doen, maar gezellig winkelen.”

Tomassen: “Met 1200 m² verkoopoppervlakte hebben we alle ruimte om goed uit te pakken. Zo zijn er onder meer een servicebalie, slijterij, ambachtelijke slagerij en Post NL-servicepunt aanwezig. Daarnaast verrassen we met een zeer compleet en gevarieerd assortiment. Verder beschikt de winkel over het laatste design, waarbij de kenmerkende Coop-kleuren, zwart en oranje, in het oog springen. Prettig zijn ook de lage stellingen die de supermarkt een open karakter geven. Op het versplein liggen prachtige producten uitgestald. Het water loopt je in de mond bij het zien van al dat lekkers.”
Hoewel de supermarkt bijzonder groot is, heerst er volgens de supermarktmanager toch een gemoedelijke en knusse sfeer. “We hebben een koffietafel waar men een kopje koffie kan nuttigen, een krantje kan lezen of gezellig kan bijkletsen. Onze medewerkers hebben aandacht voor de klant, die bij Coop de baas is. Coop wil graag tussen de mensen in staan, klanten laten meepraten. Die persoonlijke sfeer blijft altijd belangrijk, hoe groot je zaak ook is. Zo hoort het.”

Foto:
Er wordt keihard gewerkt om de gloednieuwe Coop in Velp op tijd voor de opening dinsdag klaar te hebben – foto: Wencel Maresch

Lees ook

Omroep Gelderland helpt Unisono Velp

VELP- Harmonie Unisono verkeert in nood. Het orkest wil graag extra muzikanten om het orkest …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.