Regio elftal houdt schade beperkt tegen De Graafschap

HALL – Voetbalvereniging SHE uit Hall fungeerde woensdag wederom als gastheer voor een wedstrijd tussen de profs van De Graafschap en een regioteam. De Graafschap is de trots van de Achterhoek. Een voetbalclub die met relatief beperkte financiële middelen er is slaagt regelmatig op eredivisieniveau te acteren, al degradeerden ze dit jaar naar de Eerste Divisie. Het regioteam was samengesteld uit spelers van diverse clubs uit de omstreken van Hall.

Het weer was helemaal op de hand van SHE deze avond en zorgde samen met het toegestroomde publiek, de F teams in de voorwedstrijden en de spelers van de beide teams, voor een aangename sfeer langs de lijn. De BVO en de jubileumcommissie van SHE kunnen dan ook zeer tevreden terugkijken op deze avond, waarin ook de jubileumkas aangevuld kon worden middels de kaartverkoop, de verloting, maar ook de kraam met merchandise-artikelen van SHE deed goede zaken.

De Graafschap maakte de reis naar Hall met 22 fitte spelers, die allen nog kans maken op een plek in het eerste team. De selectie binnen deze spelersgroep is nog niet bekend. De Graafschap kon nog niet beschikken over Soufian El Hassnaoui en Tim Vincken, omdat deze spelers nog niet hadden bijgetekend. Inmiddels is bekend dat ze dat wel hebben gedaan, waar de technische staf van De Graafschap erg blij mee is.
De eerste helft liep De Graafschap al na 5 minuten uit naar een 0-1 voorsprong, maar de 30 minuten hierna volgde een echte wedstrijd met flinke reddingen van keeper Dirk Willem Tieken van Angerlo Vooruit. Na 35 minuten volgde de 0-2 door een penalty, goed ingeschoten door Anco Jansen. In de 43e minuut werd twee keer gescoord. Doelpuntenmakers Rogier Meijer en Nenad Sreckovic.
In de rust was het de beurt aan de jeugdspelers van Brummen, Eerbeekse Boys, Loenermark en SHE om te strijden voor de penaltybokaal. Er werden flinke penalty’s afgevuurd op de keepers van het Regio Elftal en De Graafschap en het was SHE die de meeste penalty’s wist te benutten.
Na rust gaf het regio elftal De Graafschap nog eenmaal de gelegenheid om te scoren, in de 84e minuut maakte Kars Vierwind de 0-5, wat tevens de eindstand was.

De Graafschap was present met trainer coach: Pieter Huistra, assistent trainers Richard Roelofsen, Jan Vreman en Dennis te Braak en teammanager Carlo Monasso. Spelers: Joost Terol, hidde Jurjus, Jochem Jansen, Gregor Breinburg, Ted v/d Pavert, Rogier Meijer, Robin Pröpper, Anco Jansen, Santy Hulst, Frank van Kouwen, Timothy v/d Meulen, Piotr Parzyszek, Caner Cavlan, Jermo Wilsterman, Milan Massop, Erik Middelhof, Niek te Veluwe, Jorn de Reus, Kars Vierwind, Coen Martzdorf, Nenad Sreckovic en Neldon Vieira.

Het Regio elftal bestond uit trainer coach: Roland Barink, assistent trainer: Hanry Stoel, teamleider Wendelien Zijlstra. Spelers: Dirk Willem Tiecken (Angerlo Vooruit), Pim Bax (Babberich), Alex Noordermeer, Ahmet Aydemir, Simon Rooks , Daniël Steenbergen (Sportclub Brummen), Carl Komrij, Wilco Limpers (SHE), Eyüp Termelez, Jesper Holdijk (Eerbeekse Boys), Mark Hendriks, Robin Bouwmeester, Lennart Elijzen, Roy Zweverink (SC Klarenbeek), Dennis Klumpert (Voorst), Boudewijn Smit (Loenermark) en Quincy Tazelaar (FC Zutphen).
 

Meer foto's

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.