Brummense dansers op EK-hiphop Slovenië

BRUMMEN – Donderdag 12 juli begint het EK-hiphop in Koper, Slovenië. De B-anything hiphop crew van Wensink Dance Masters uit Apeldoorn heeft zicht geplaatst voor dit EK door onder meer het winnen van de rankingbeker over seizoen 2011-2012 met de Kids Formation. De Kids Formation bestaat uit 14 kinderen, 11 meisjes en 3 jongens, in de leeftijd van 8-11 jaar. De gemeente Brummen wordt in deze formatie goed vertegenwoordigd door Kim van Ravenzwaaij uit Empe, Babette Kruk uit Hall en Roma Cavallaro uit Loenen. Na keihard trainen zijn ze nu klaar voor vertrek naar Slovenië. Ze gaan de strijd om de Europese Beker aan met teams uit Tsjechië, Slowakije, Rusland, Macedonië, Slovenië en Oostenrijk. In Slovenië is het op het moment 34 graden, onder deze omstandigheden moeten ze dansen in deze warme pakken…
 

Meer foto's

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.