Home / Beekbergen / Man aangehouden na vernieling bushokje in Beekbergen

Man aangehouden na vernieling bushokje in Beekbergen

BEEKBERGEN – De politie heeft vrijdagmiddag een 23-jarige man uit Groesbeek aangehouden voor vernieling van een bushokje in Beekbergen. Een oplettende getuige zag de idioot aan het werk en gaf het signalement door aan de politie.

De getuige zag dat er rond 15.15 uur een bushokje was vernield aan de Loenenseweg in Beekbergen. Agenten kwamen ter plaatse en zagen dat er een ruit stuk was. Ze stelden een onderzoek in en troffen de 23-jarige verdachte aan in de omgeving. Hij voldeed aan het signalement. De man is aangehouden en overgebracht naar het politiebureau waar hij voor nader verhoor is ingesloten. De politie heeft de vernieling in onderzoek.
 

Lees ook

Minister op bezoek

BEEKBERGEN – Minister van Onderwijs Arie Slob bracht vorige week een bezoek aan de tweehonderdjarige …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.