Home / Bronkhorst / Leerlingen uitgezwaaid

Leerlingen uitgezwaaid

BRUMMEN – Het is een jaarlijkse traditie dat leerlingen van groep 8 van obs De Krullevaar die de school verlaten op ludieke wijze worden uitgezwaaid. Afgelopen donderdag was het weer zover en werd met veel tamtam afscheid genomen van de schoolverlaters. Om 12.00 uur hadden zich vele belangstellenden verzameld op het schoolplein om hiervan getuige te zijn. Voor de leerlingen was een rode loper uitgelegd van de deur van de school naar de uitgang op het speelplein. Aan beide zijden stond een haag van leerlingen uit de andere klassen van De Krullevaar. Nadat de naam van de betreffende scholier was genoemd werd confetti afgeschoten door een kanon en ging het onder luid gejubel van de overige leerlingen richting ‘eindstreep’. Ook werd nog een mooi gedicht voorgelezen voor de leerlingen van groep 8.
 

Lees ook

Inschrijving woningbouw jongeren van start

BRONCKHORST – De gemeente Bronckhorst start met een pilot Jongerenhuisvesting. De inschrijving hiervoor is inmiddels …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.