Afscheidsmusical groep 8 De Krullevaar

BRUMMEN – Donderdagavond was de grote zaal van Concordia gevuld met ouders, broertjes, zusjes en andere familie van de leerlingen van groep 8 van openbare basisschool De Krullevaar. Ze waren getuige van de opvoering van musical ‘Wat maak je menu’, die door de scholieren op de planken werden gebracht als afscheid van hun schoolperiode op De Krullevaar. De musical ging over een kookacademie, waar van alles mis ging. Er moest een feestje georganiseerd worden voor de 80e verjaardag van oprichter Sjef van de kookschool. Leerkrachten kregen opdracht om het eetfeestje te regelen, maar inspecteurs die alle ‘keukenzaken’ moesten controleren, probeerden het feest te saboteren door muizen los te laten in de keuken. De controleurs wilden zelf van het lekkere eten genieten. Uiteindelijk kwam alles goed met het feestje en kon academieoprichter Sjef een prachtig verjaardagsfestijn houden. Nadat door de leerlingen van groep 8 het laatste lied was gezongen, mochten de schoolverlaters een daverend applaus in ontvangst nemen. De kinderen hadden voor hun juf Meryem nog een verrassing in petto, namelijk een foto van de gehele klas en een cadeaubon. Het was mede een geschenk voor het aanstaande huwelijk van de leerkracht. De juf had op haar beurt ook een cadeau voor de leerlingen. Zij kregen elk een dvd met foto’s van de leerlingen en een mooie pennenset met inscriptie ‘De Krullevaar’ als herinnering.
 

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.