Het oude Egypte in Brummen

BRUMMEN – De Zomerkaravaan voor het programma Zomer in Gelderland van Omroep Gelderland kwam vrijdag in Brummen aan. Het thema was al lang en breed bekend bij het Brummense team, maar de opdracht werd pas die ochtend bij Concordia bekend gemaakt. Brummen ging terug in de tijd, naar het Oude Egypte. Minimaal één sfinx, een sarcofaag en Toetanchamon. Natuurlijk mag een piramide niet ontbreken in de woestijn op het Brummense Marktplein. De jury kijkt vanavond naar fantasie, magie, schoonheid en grootsheid. Vanavond om 18.15 uur moeten er minstens 250 mensen in het publiek staan, waarvan er minimaal 50 verkleed dienen te zijn in de geest van de Carnivale -de magie en de weemoed- of passen bij het thema. Het hele team bestaande uit Bas Jansen (coach), Harry Timmer, Robin Donderwinkel, Edwin Assië, Lies Harleman, Ada Elshof, Peter Borgman, Aram Sanders, Vanessa Boesveld en Frans Bruning, moet natuurlijk ook verkleed. Is de opdracht gehaald, krijgt het team duizend euro. Het team schenkt dat aan hun goede doel: Wijkraad Brummen Centraal. – Foto Lotte Bienias.
 

Meer foto's

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.