Vier avonden fietspret

OOSTERHUIZEN – De omstandigheden waren ideaal, dus stapten 137 deelnemers vier avonden bij het dorpshuis in Oosterhuizen op voor een tocht door de omgeving. Voor de 26e keer organiseerde de evenementencommissie van het Dorpshuis Oosterhuizen die avondvierdaagse, waaraan vooral inwoners van Oosterhuizen en directe omgeving meedoen. Na de jubileumeditie van vorig jaar dit keer wel iets minder deelnemers, maar die genoten volop van de fraaie routes van zo’n 25 kilometer lengte. Alleen op de slotavond, donderdag, was de route iets korter vanwege de intocht aan het einde van ‘de etappe’. Met de muziek voorop en met door supporters aangereikte bloemen trok het bonte peloton in optocht naar het Oude Veen voor de verdiende medaille en verfrissend drankje.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.