Home / Beekbergen / Beekbergens duo aangehouden na trappen tegen autospiegels

Beekbergens duo aangehouden na trappen tegen autospiegels

BEEKBERGEN – De politie heeft in de nacht van woensdag op donderdag 5 juli twee Beekbergse jongens aangehouden die door een getuige betrapt werden, toen zij tegen autospiegels trapten. De getuige wist één van de verdachten tegen te houden tot de politie kwam.

Agenten kregen rond 02.10 uur de melding dat er vernielingen gepleegd werden aan de Koningspage in Beekbergen. Ter plaatse is een 16-jarige verdachte aangetroffen. Hij is aangehouden en overgebracht naar het politiebureau voor verhoor. De tweede verdachte, een jongen van 20, kon iets later worden aangehouden in zijn woning. Ook hij is overgebracht naar het politiebureau. De ouders van de minderjarige verdachten zijn geïnformeerd. Tegen beiden wordt proces-verbaal opgemaakt.
 

Lees ook

Minister op bezoek

BEEKBERGEN – Minister van Onderwijs Arie Slob bracht vorige week een bezoek aan de tweehonderdjarige …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.