Politie onderzoekt woningoverval in Lathum

LATHUM – Op vrijdagochtend 6 juli omstreeks 04.55 uur heeft er een overval plaatsgevonden op een woning aan de Bandijk in Lathum. De 45-jarige bewoonster die hierbij betrokken was is niet gewond geraakt. 

De 45-jarige bewoonster werd omstreeks 04.55 gewekt vanwege geluiden in de woning. Op het moment dat zij wakker werd stond er een man op haar slaapkamer. Beneden was vermoedelijk nog eens een viertal mannen, maar mogelijk meer, aanwezig. Het is onbekend of één of meerdere mannen gewapend was. Wel is er fysiek geweld gebruikt. De mannen doorzochten de woning en gingen er vervolgens met een gering geldbedrag vandoorVan de overvallers is bekend dat het gaat om vijf mannen (mogelijk meer) met een Marokkaans accent vermoedelijk tussen de 18-35 jaar. De politie is direct een onderzoek gestart en roept getuigen op te reageren. Getuigen kunnen met informatie terecht op telefoonnummer 0900-8844 of op het nummer 0800-7000 bij Meld Misdaad Anoniem.

 

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.